Az énekesnő reméli: így visszatérhet az életbe

Britney Spears nitrogénnal fagyasztatná le magát halála után

Már idejekorán megteszi a szükséges lépéseket a pophercegnő, hogy halála után lefagyasszák. Britney Spears azt reméli, hogy így egyszer visszatérhet az életbe.

Britney mellei, akár két megtermett dinnye... képgaléria

2010.05.26 10:30ma.hu

Egyes források szerint már most intézkedik az énekesnő, hogy biztosan lefagyasszák, miután meghal, azt remélve: ennek köszönhetően később visszahozhatják az életbe!

Britney Spears
azt szeretné, hogy testét megőrizzék folyékony nitrogénban, egy eljárással, amelyet kriogén, azaz nagyon alacsony hőmérsékletű fagyasztás néven ismernek.

Walt Disney

A Womanizer előadója befektetne egy cégbe, a The Alcor Life Extension Alapítványba, amely az élet-hosszító eljárásokra specializálódott. Az arizonai vállalatot még 1972-ben alapították.

A cég célkitűzése honlapjukon is olvasható: ultra hideg hőmérséklet használatával megőriznék az emberi életet, azzal a szándékkal, hogy visszaállítsák a jó egészséget, mikor a fejlődő technológia már elérhetővé teszi azt.

Britney Spears-t azután kezdte érdekelni a kriogén fagyasztás, hogy hallott Walt Disney esetéről, akit hasonló módon "tartósítottak". Az énekesnőnek vannak rögeszméi, ez most a legutóbbi - mesélte egyik ismerőse a The Sun-nak.

Britney kutatni kezdett, hogy megtalálja azokat, aki rajta is alkalmazhatják ugyanezt a módszert. Annyira mániájává vált, hogy míg Anyák napján a dada körbevitte Disneyland-ban a kisfiait, ő az interneten ebben a témában keresgélt.

Korábban azt szerette volna, ha hamvait halála után gyémántokká alakítják, de most eldöntötte, inkább arra szavaz, hogy egyszer a jövőben újra életre kelthessék.

Persze, Britney Spears minden nagyobb horderejű befektetést csak az édesapja beleegyezésével végezhet, amióta ő a gyámja és beleszólhat abba is, mihez adja a vagyonát.

A The Sun szerint Jamie Spears nem kifogásolja Britney mániáit, de csak ameddig az interneten nézelődik vagy a Discovery Channel-en. Amennyiben azonban a pénzét a kriogén eljárásokba fektetné, részben egyetért vele - de maximum 350 ezer dollárt adhatna egyelőre a dologba.

A Twitter "királynője" lett Britney Spears

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.