Újabb babát tervez a színésznő, de...

Gwyneth Paltrow füldugóval védekezik a gyerekei ellen

Gwyneth Paltrow a jelek szerint rákapott a család ízére: a kis Apple és Moses felköthetik a pelenkát, anyukájuk ugyanis máris kistestvért tervez.

Gwyneth Paltrow édesanyjával és gyermekeivel séta közben képgaléria

2010.04.30 13:30Napi Ász Online

Gwyneth Paltrow szeretnék még egy gyereket. Szerencsésnek érzi magát, hogy máris két szép, egészséges kicsiről gondoskodhat. Mindezt egy amerikai talkshow-ban mondta el a színésznő.

A 37 éves Paltrow, aki 2003 óta felesége a Coldplay frontemberének, Chris Martin-nak, elmondta, hogy gyermekei zsenge koruk ellenére jól nevelt, kedves gyerekek – az esetek nagy többségében.

- Nagyon édesek, persze néha nekiállnak cirkuszolni, de hát melyik gyerek nem? Ez része a gyereknevelésnek. A gyerek úgyis azt fogja csinálni, ami neki a legjobb. Én olyankor legfeljebb dugót teszek a fülembe.

Az ősanyákat minden bizonnyal heveny lázadásra késztető kijelentésre Ellen DeGeneres, a műsorvezető is kissé döbbenten reagált: mégis milyen gyakran folyamodik ehhez a megoldáshoz?

- Mióta megkapták az első zajos játékaikat. Ha nem hagynak aludni, csak benyomom a füldugót és alszom tovább. Így ők is jobban járnak, kialvatlanul csak ordibálnék velük
- mondta Gwyneth.

Mi azért megkérdeztük volna, füldugóval hogy hallja meg, ha valamelyik gyerek neadjisten magára rántja a sütőt.

Gwyneth rajong a pucér szakácsért!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.