A sztár férje Orlando volt kedvesével kavar?

Képek - Durva: Gwyneth Paltrow-t ismert színésznővel csalják?

Régóta járja a pletyka, hogy gondok vannak a csinos színésznő és zenész párja kapcsolatában - Korábban is hírbe hozták más hölggyel Chris Martin-t, de a legújabb hírek még meghökkentőbbek...

Egykor volt boldogság? - Együtt Gwyneth és Chris Martin képgaléria

2009.11.05 10:30ma.hu

Rájár a rúd mostanság a szőke szépségre - Gwyneth Paltrow könnyen magára maradhat két gyermekével. Férje, a Coldplay zenekar énekese ugyanis a hírek szerint egyre inkább külön utakon jár...

Pár hónapja már felröppent a pletyka a házaspár viszonyának elhidegüléséről, arról nem is szólva, hogy Gwyneth és Chris Martin jó ideje nem mutatkoztak együtt nyilvános rendezvényen.

Kate Bosworth és Chris Martin

A zenész vendégül látta Natalie Imbruglia énekesnőt is, különös módon éppen egy olyan estén, amikor a neje nem tartózkodott otthon.

A pletykák már ekkor megindultak: vele csalja Paltrow-t a férje?

Nos, úgy tűnik, vele nem - de lehet, hogy Kate Bosworth-szel igen...

A Star magazine beszámolt arról: Orlando Bloom egykori kedvese több nyilvános rendezvényen Chris Martin kísérője volt!

A U2 koncertre együtt érkeztek október végén, de a Coldplay jótékonysági fellépésére is Kate ment a zenésszel...

Az X17 Online portálnak egy bennfentes azt nyilatkozta, Chris Martin és Kate Bosworth nagyon kedvelik egymást. Gwyneth Paltrow és az énekes házasságának viszont már rég vége. Ezt be kéne látni.

Gwyneth Paltrow szóvivője ugyanakkor úgy reagált a hallottakra: Chris Martin és Kate Bosworth felháborodott a híresztelésen, a Star magazine és az X17 Online beperlését fontolgatják....

Kisbabát szeretne Gwyneth Paltrow?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.