Csúnyán lógott a színésznőn a ruha

Ciki fotók - Nagyon laza! Gwyneth Paltrow melle kilógott a reptéren

Szívesen öltözik kényelmes, lezser ruhákba a csinos színésznő, ám a néha azért, valljuk be, nem a legelőnyösebben! Gwyneth Paltrow a barcelonai repülőtéren örvendeztette meg a "közönséget"...

Kilógó mell - Gwyneth Paltrow kissé lazára vette a figurát... képgaléria

2009.09.09 09:35ma.hu

Ezúttal nem egy bulvárlapban, hanem élőben tekinthették meg Gwyneth Paltrow keblét azok a szerencsések, akik együtt voltak a színésznővel minap a barcelonai repülőtéren...

Nem mindennapi látványban volt ugyanis részük.

Gywneth Paltrow-nak többfelé is figyelnie kellett, hiszen kisfiát, Moses-t is magával vitte, így aztán nem csoda, hogy lezser pólójára valahogy elfelejtett ügyelni.

A kissé túlméretezett trikóból csúnyán kislisszant a melle, tiszta szerencse, hogy a nem túl bájos látványt a testszínű melltartó tompította. No, nem nagyon...

A sztár a fiával egyébként azért járt a spanyol fővárosban, mert a Coldplay együttes éppen Barcelonában lépett fel.

A családfő ugyanis nem más, mint Chris Martin, a zenekar frontembere. Az utóbbi időben egyébként többször is felröppentek pletykák arról, hogy a sztárpár válni készül.

Sőt, az is elterjedt, hogy Gwyneth olykor még mindig volt párját, Ben Affleck-et "zaklatja" üzenetekkel.

Nos, hogy mi az igazság Chris Martin és a színésznő házasságával kapcsolatban, azt valószínűleg csak a két fél tudja biztosan.

Miért haragudott meg a kolléganőjére Paltrow?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.