Chris Martin szerint neje nem elég odaadó!

Gwyneth Paltrow válik! Vége a szerelemnek!

Újabb sztárházasság ért véget: az Oscar-díjas színésznő és a Coldplay frontembere külön folytatja. A napokban kiderült, a hír igaz. Chris Martin környezete szerint a világhírű színésznő nem volt odaadó hitves az utóbbi időben

Képekben a család! Korábban boldogok voltak együtt! képgaléria

2009.07.08 12:10ma.hu

Gwyneth Paltrow válik Chris Martintól!

Már tavaly novemberben arról írt a világsajtó, hogy valami gond van Martinéknál. Gwyn Miamiba utazott, egy Victoria’s Secret show-ra, és inkább barátaival múlatta az időt, mint férjéhez csatlakozott volna, aki épp turnézott a Coldplay-jel.

Többen arra utaltak, hogy a színésznő ebben is egyik legjobb barátnőjét, Madonnát utánozza: ha Madonna válik, Gwyn is válik.

A híreket Chris Martin cáfolta ugyan, de szavainak ellentmondanak a tények: míg ő ázsiai turnéjának állomásain lép majd fel a Coldplay-jel, felesége Los Angelesben forgatja az Iron Man második részét. Így talán hetekig nem is látják egymást.

Munkájuk miatt tehát egyre kevesebbet találkozik a házaspár... 

Egy angol bulvárlap szerint a válság abban is megnyilvánul, hogy a két sztár alig beszél egymásról, és szinte soha nem lehet látni őket nyilvánosan együtt.

Most pedig úgy alakult, hogy a nő és a férfi hetekig egyáltalán nem fogja látni egymást, hiszen Gwyneth az Iron Man második részének forgatása miatt Los Angelesben lesz egy hónapig a két gyerekkel, a négyéves Apple-lel és a kétéves Mosesszel, míg Chris a Coldplayjel turnézik Új-Zélandon és Ázsiában.

Mindezek mellett pedig Christ már meggyanúsította azzal is a bulvársajtó, hogy Natalie Imbrugliával szűrte össze a levet, mivel az utóbbi időben igen sok időt töltöttek együtt egy közös munka kapcsán.

A színésznő kéjesen simogatta magát!!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.