A színésznő túlzásokba esett!

Képek a volt párról - Ciki! Gwyneth Paltrow "zaklatja" Ben Affleck-et?

Ez bizony kellemetlen - Olyan titkot fecsegtek ki a kétgyermekes színésznőről, ami nem vet túl jó fényt rá, legalábbis kissé ciki Gwyneth Paltrow-ra nézve...

Régi boldogság: Ben Affleck és Gwyneth Paltrow együtt képgaléria

2009.07.27 08:55ma.hu

Ben Affleck-kel akart családot alapítani Gwyneth Paltrow? - Úgy tűnik, a színésznő nagyon bánja, hogy annak idején elváltak útjaik.

Ben Affleck nagyobbik lányával, Violet-tel és nejével, Jenniferrel

A szőkeség egy közeli barátja kikotyogta, hogy a színésznő máig képtelen feladni szokását, miszerint üzeneteket írogat Ben-nek.

Általában ünnepekkor teszi ezt, de gyanúsa sokszor ragadja meg az alkalmat...

Kedves üzenetei már kezdenek kínossá válni.

Az ismerős szerint az már túlzás volt, amit Gwyneth Ben Affleck második kislánya, Seraphine születésekor írt a sztárnak.

Nemcsak gratulált neki és párjának, Jennifer Garner-nek, de azt is részletezte, mennyire boldog, hogy Bennek is olyan családja lett, mint amilyet annak idején ők ketten szerettek volna...

Gwyneth Apple-el és Moses-szel

Gwyneth ismerőse azt is elfecsegte, hogy a színésznő várhatóan gyakrabban összefut majd Affleck-kel.

Ugyanis tervei szerint két gyermekét, Apple-t és Moses-t abba az iskolába íratná be, ahová Ben és Jennifer nagyobbik lánya, Violet jár...

Gwyneth Paltrow férje egyébként a Coldplay zenekar frontembere, Chris Martin, ám a legutóbbi hírek szerint a kapcsolat megfeneklett.

Ha tehetik, sincsenek sokat együtt, s nemcsak külön utakon járnak, de szinte alig beszélnek egymásról. Együtt pedig régóta nem mutatkoznak.

Szétesett Gwyneth Paltrow házassága? Tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.