Kidman egy transzszexuális szerepébe bújik

Nicole Kidman és Gwyneth Paltrow házaspárt alakít

Házaspárt alakít Nicole Kidman és Gwyneth Paltrow; a két Oscar-díjas színésznő az első nővé operált férfi és felesége történetét bemutató filmben áll közösen a kamerák elé - jelentette a Variety.

2009.11.10 11:10MTI

A The Danish Girl című filmben Kidman alakítja majd a művész házaspár férfiből nővé váló tagját, Einar Wegenert, míg Paltrow a feleséget, Gretát. Einar nőnek öltözve többször állt modellt felesége festményeihez, 1931-ben vetette alá magát műtétnek, amely során nővé operálták. Ő volt az első transzszexuális, aki nemátalakító műtéten esett át. A filmet a hírek szerint a svéd Thomas Alfredson rendezi majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.