Nálunk forgat a világhírű színésznő!

Képek - Nicole Kidman Pattinson szeretője lesz Budapesten?

Magyarországon forgatja új filmjét a gyönyörű Nicole Kidman, mégpedig nem is akárkivel - Az Alkonyat sztárja, Robert Pattinson lesz a partnere. A történet Maupassant novelláján alapul.

Képekben a sármos Robert Pattinson! képgaléria

2009.11.06 13:25ma.hu

Bel Ami címmel forgatja új filmjét februártól a hollywood-i szupersztár, Nicole Kidman - Londonban és Budapesten.

A történet életrajzi ihletésű, a 19. században játszódik. Guy de Maupassant francia író sorsát mutatja be.

Nemcsak tehetsége miatt terjedt el a híre. A fiatal zseni minden ujjára kaphatott volna nőt, és ki is használta a helyzetet.

Pattinson Salvador Dalí szerepében

Szifiliszt kapott húszévesen, mely később hozzájárult pszichés problémáihoz, valamint ahhoz, hogy mindössze 43 évet élt, és egy elmegyógyintézetben hunyt el...

Maupassant éveken át hivatalnokként dolgozott, és mellette írt. Később már történeteiből is el tudta tartani magát.

Több, mint harminc kötetnyi mesét, novellát, regényt és színdarabot publikált. A modern novella egyik atyjaként is emlegetik.

Nicole Kidman partnere, az író megformálója nem más lenne, mint az Alkonyat sztárja, a lányok álma, Robert Pattinson.

A hírek szerint Kidman Maupassant egyik gazdag szeretőjét alakítja majd. A filmet Declan Donnellan és Nick Ormerod rendezi.

Robert Pattinson egyébként nem először alakít egy múlt századbeli zsenit. Korábban Salvador Dalí szerepében tűnt fel, a Javier Beltran által alakított Federico García Lorca meleg szeretőjeként.

Meglepő kijelentést tett Nicole Kidman - tudja meg, mit mondott!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.