Már nem dugdossák a gyermeket

Bájos fotók: Végre! Megmutatta lánya arcát Nicole Kidman

Megtört a jég - A szép színésznő, aki férjével eddig többnyire takargatta kislányát, Nashville-ben most nem igyekezett elbújtatni a kis Sunday Rose-t. A gyermek igazán bájos!

Nicole Kidman végre megmutatta a kislánya arcát! képgaléria

2009.08.25 12:00ma.hu

Nicole Kidman romantikus fehérben, kislánya, Sunday Rose hasonlóan bájos, virágos zöld ruhácskában érkezett meg Nashville-be a minap.

A színésznő párja, Keith Urban is a lányokkal volt, a tőle megszokott lezser öltözékben.

Együtt: Sunday Rose, Nicole és Keith

A páros ezúttal nem takargatta kislányát, amikor kattogni kezdtek a fényképezőgépek. Eddig több-kevesebb sikerrel dugdosták Sunday Rose-t a nyilvánosság elől.

A kisgyermek arcát nemigen láthatta még közelről kamera, így azt sem lehetett megállapítani, vajon melyik szülőjére emlékeztet jobban a csöppség.

Most látszik, hogy Sunday Rose egyértelműen a mama haját örökölte, de arcvonásai talán inkább Keith Urban-re hasonlítanak.

A csinos színésznő 2006 júniusában ment férjhez a jóképű country-zenészhez - Korábban tizenegy éven át Tom Cruise neje volt.

A párosnak nem született saját gyermeke. Ezért Tom és Nicole örökbe fogadott egy fiút, Connor-t és egy lányt, Isabellát.

Közel három éve már, hogy a volt férj is újranősült: Cruise Katie Holmes színésznőt vette feleségül, akitől egy kislánya született, Suri.

Nicole Kidman sem pótolhatatlan?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.