"Csendes, nagyon csendes"

A Gettómilliómos apró sztárja Nicole Kidmant kritizálta

Önéletrajzi könyvében azt is elárulta, hogy Nicole nagyon furcsán viselkedett vele a reklámfilmforgatáson.

2009.07.19 13:29rtlbulvar.hu

Még csak 9 éves a Gettó milliomos gyereksztárja, de már saját könyvvel büszkélkedhet. Nem is akármilyennel: Rubina Ali valószínűleg minden idők legfiatalabb önéletrajzírója. A 192 oldalas könyvből csupán 24 oldal szól Rubina korábbi életéről, a többi az életét meghatározó film forgatásáról és az ezt követő élményeiről szól.

Az önéletrajzi könyvet természetesen nem egyedül írta a kislány: Divya Dugar újságíró és Rubina hat hónapos együttműködéséből született. Az irományban többek között Nicole Kidmanről is szót ejt a gyereksztár. A színésznővel az egyik reklámfilm forgatásán találkozott Rubina, de mint mondja, nem sokat beszélgettek, mert Nicole nagyon különös teremtés.

- Nagyon kedvelem őt, de annyira csendes volt, egyáltalán nem beszélt. Szerintem egy kicsit félős
– olvasható a könyvben. – Ráadásul nem mert kimenni a napra. Furcsa nő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.