Kislányuknak testvére lesz- várnadós a színésznő!

Jön a második baba! Újra terhes Nicole Kidman!

Második gyermekével várandós Nicole Kidman, bennfentesek szerint a második kisbaba vagy karácsonyra, vagy jövő év elejére érkezik. Az örömhír az egyik filmes partin derült ki, a baba nemét azonban még maga a pár sem tudja.

Növekszik a pocak- Nicole mutatta, hogy terhes! képgaléria

2009.05.30 12:00ma.hu
Boldog kismama- már látszik a baba!

Keith Urban állítólag imádja Nicole Kidmant és tervezték már a második kisbabát, így Sunday Rose-namost jön a kistestvére.
 
- " Nicole égővörös ruhában érkezett az eseményre, mivel egyébként igen sovány, ugyan megpróbálta, de nem tudta leplezni domborodó hasát." - állította a francia Le Parisiennek egy szemtanú. 

Az újságírók kérdésére sajtósa ugyan nem erősítette meg a hírt, viszont nem is tagadta le. 

Kidmannek az idén igazából csak két produkcióban kell helytállnia, az egyik forgatását most fejezte be, a The Danish Girl felvételei pedig épp most folynak.

Nicole Kidman a napokban különban azt nyilatkozta, hogy: Meztelenség és szex kellett a sikerhez. A színésznőnek ugyanis már 3 évesen is a színpad volt a mindene, de rengeteget kellett dolgoznia a sikerért. A szexjelenetek többször mentették meg a karrierjét, pedig szégyenlősnek tartja magát. 20 éve egész Amerika utálta, ma mindenki ünnepli tehetségét. 

Válás és egy borzasztó tragédia után ma végre boldog a magánéletben és sikeres a filmvilágban. A sikerben nagy szerepe volt annak, hogy a fiatal Kidman vállalta a szexjeleneteket és nem jött zavarba a meztelenkedéstől, pedig saját bevallása szerint szigorú katolikus neveltetése miatt mindig komoly lelki vívódást okoz neki nyilvánosság előtt ledobni a ruháit. 

Nicole első két gyermeke adoptált baba volt Tom Cruise-zal é többször is azt nyilatkozta a 90-es évek második felében, hogy nagyon szeretne már szülni, de a baba csak nem jött. Felröppentek a pletykák, miszerint férje steril, sőt válásuk után arról is lehetett hallani, hogy a házas évek alatt Cruise inkább a férfiak társaságát részesítette előnyben. A pár magánéletéről azonban soha nem nyilatkozott, ezért is volt váratlan, amikor 2001-ben elváltak. 

Később bevallotta, hogy házasságuk legelején is volt már egyszer terhes, de akkor is elvesztette a babát, ezután döntöttek az adoptálás mellett. Aztán 2005 végén megismerkedett Keith Urban country-zenésszel és egy év múlva össze is házasodtak. Végre teljesült a 40 felett járó énekesnő álma és 2008 nyarán kislánya született. 

Nicole kiegyensúlyozottabb, mint valaha, boldog a házassága és, és színészi karrierje is töretlen, és az idén 42 éves ausztrál szépség ismét várandós!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.