Nicole Kidman felesége lesz a brit színésznő

Képek - Gwyneth Paltrow kitart nővé operált párja mellett!

Meglepő történet - A két szőke színésznő meglehetősen közel kerül egymáshoz! Nicole Kidman ráadásul ráébred, hogy valójában nem tud azonosulni saját nemével, és átoperáltatja magát.

Nézze meg Nicole Kidman-t szexjelenetben! képgaléria

2009.11.09 13:30ma.hu

Nagyot alakít új, meghökkentő szerepében Nicole Kidman és Gwyneth Paltrow - A szőke brit színésznő az amerikai szépség felesége lesz.

Nicole Kidman ugyanis férfibőrbe bújva játssza Gwyneth férjét a The Danish Girl című, David Ebershoff regénye alapján készült filmben. Ez azonban csak a kezdet.

Paltrow a történetben művész, Greta, aki egy alkalommal arra kéri párját, Einar Wegener-t, üljön modellt neki nőnek öltözve.

Ekkor a Nicole által megformált férfi ráébred arra, hogy jól érzi magát nőként, és valójában korábban is gondja volt nemi azonosságával.

A váratlan és megrázó felismerés természetesen felforgatja saját és neje életét is. A Gwyneth által megformált asszony éveken át kitart a párja mellett.

Támogatja mindenben, még akkor is, amikor a férfi úgy dönt: műtéttel operáltatja nővé magát.

A történet vége azonban keserédes. Az asszony nem képes rá, hogy örökre az általa szeretett férfi - aki ezután már nő - mellett éljen, hiszen már nem az, akivel összekötötte életét.

Budapestre jön forgatni Nicole Kidman?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.