Harmadik baba is kell az énekesnőnek

Képek - Most tényleg? Férjhez megy Britney Spears!

Lassan, de biztosan helyrejött a pophercegnő élete - Britney Spears-t oltár elé vezetné a párja, Jason Trawick, akivel az énekesnő közös gyermeket is tervez.

Britney és párja, Jason Trawick szerelmes vakáción Mauin! képgaléria

2010.08.26 10:40ma.hu - Fotó: justjared - celebritymania

Nem lenne csoda, ha a 28 esztendős Britney Spears ki lenne ábrándulva a házasságból - a jelek szerint azonban harmadszor is kimondja az igent.

A popsztár több mint két éve van együtt menedzserével, Jason Trawick-kel, aki a sztár két, Kevin Federline-tól született kisfiával is remekül kijön.

Britney, a párja és Jason szülei - Fotó: Fame

A People magazinnak Britney egyik barátja árulta el, hogy az énekesnő és Jason családi körben szeretne esküdni, de a számára legfontosabb emberek jelen lesznek a ceremónián.

A pophercegnő két esküvőn van túl, az elsőt csupán viccnek szánta - Las Vegas-ban egykori iskolatársához ment feleségül, Jason Alexanderhez. A házasságot természetesen érvénytelenítették.

Az igazi esküvő 2004-ben volt, Britney ekkor egykori háttértáncosával, Kevin Federline-nal állt oltár elé. A frigyből született a két kisfiú, Sean Preston és Jayden James.

Kevin azonban hűtlen volt a sztárhoz, aki egyre magányosabb és csalódottabb lett - képtelen volt elengedni a férjét, mert nagyon szerette. Négy éve elváltak, de Britney súlyos lelki problémákkal, pszichés zavarokkal küzdött utána.

Az énekesnő jelenlegi kedvese nemcsak jó társ, de Britney két gyermeke is jól érzi magát vele.

A sztár állítólag a kicsik véleményét is kikérte, elfogadnák-e pótpapájuknak a menedzserét, és csak ezután mondott igent a lánykérésre.

Britney szülei is maximálisan megbíznak Jason-ben, akit évek óta ismernek. Az énekesnő két kisfia után közös gyermeket is szeretne leendő férjével.

Teljesen átalakult Britney!

Britney és Jason a két kisfiúval

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.