Megint rosszalkodott a pophercegnő

Britneyn nem volt melltartó!

Bár édesapja korábban megtiltotta a tinisztárként indult énekesnőnek, hogy melltartó nélkül lépjen az utcára, pár napja mégis így csípték el a fotósok.

Nézze meg: Britney bimbói átdöfték a pólót! képgaléria

2010.08.05 15:29ma.hu

Britney Spears épp a világ legismertebb kávézóláncából lépett ki kedvenc frappuccinójával, amikor az utcán lesben álló paparazzók elkattintottak néhány képet. De milyen képet!

Az egykori tinisztár, aki az utóbbi években inkább botrányai, semmint zenéje miatt kerül a bulvárlapok címoldalára, mostanában kezdi összeszedni magát. Életének irányítását édesapja vette a kezébe, aki többek közt előírta: ha nem akar botrányt, mindig viseljen melltartót!

Britney ezt jó ideig be is tartotta, de úgy tűnik, a nyaralás alatt kicsit lazított, mert Calabasasban megszegte a szigorú szabályt.

Jó hír viszont, hogy ennek nem egy újabb szétesés-hullám az oka, mert Britney jobb formában van minden eddiginél. Új szólólemeze – amelyen a hírek szerint Robbie Williams is szerepel – hamarosan a boltokba kerül, és az ígéretek szerint „ütős” lesz.

A 28 éves sztár ráadásul a magánéletére sem panaszkodhat, Jason Trawick-kel – korábbi menedzserével – kifejezetten boldog párnak tűnnek.

Britney Spears megkezdte

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.