Az énekesnő még mindig nem tud öltözni

Ciki képek: Britney kivillantotta a hátsóját

Britney Spears minden nap képes valamivel megbotránkoztatni a rajongóit, és persze szigorú édesapját. Ezúttal a kelleténél rövidebb ruha verte ki a biztosítékot.

Britney, ez a szupermini nagyon ciki! képgaléria

2010.08.06 15:29ma.hu

Egy eperturmixot szopogatva sétált végig Britney Spears Los Angeles utcáin, és látható módon nem zavarta az a tény, hogy az egyenes utcán is ki-kivillant a hátsója, hát még amikor a lépcsőn menetelt felfelé!

Pedig szigorú édesapja mostanában igencsak odafigyel arra, miben lép a nyilvánosság elé az egykori tinisztár, néhány hónapja például kötelező jelleggel előírta neki a melltartó viselését.

Amint arról a ma.hu is beszámolt, Britney a nyaralása alatt kissé lazábban vette ezeket a szabályokat, mert a hét elején az ágaskodó mellbimbókat semmi nem fogta kordába.

Ezúttal a „felső alsóneműről” nem feledkezett meg, de nehéz eldönteni, kinőtte egy régi ruháját, vagy csak elfelejtett nadrágot venni a hosszú blúz alá? Reméljük, apucinak legközelebb nem a bugyi viselésére kell figyelmeztetnie a valaha volt pophercegnőt!

Ismét terhes Britney Spears?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.