Új szenvedélye van a gyönyörű színésznőnek

Gwyneth Paltrow apja lánya? A főzés hozta újra össze őket

Gwyneth Paltrow élénk kék színű Burberry Prorsum ruhában, ragyogó mosollyal az arcán pózol a Vogue augusztusi címlapján.

2010.07.10 17:54One Media

Volt néhány sűrű hónapja, amíg a ’Vasember 2’ – t népszerűsítette, és közben ingázott New York és London között, de most már teljes erejével az új projektjének szentelheti az idejét és erejét. Az új szakácskönyvének. Igen, jól olvassák, Gwyneth főzni is tud!

A szakácskönyv címe ’My Father’s Daughter’, amit ha nagyon le akarunk fordítani magyarra, így szól: ’Édesapám lánya’. A könyv, jövő évben kerül az üzletek polcaira. A színésznő legújabb szenvedélye tehát a receptek. Kedvenceit, nem rest megosztani a rajongókkal, és közzé teszi a blogján is.

Az amerikai Vogue magazin legújabb számában, az olvasók bepillantást nyerhetnek többek között a színésznő makulátlan tisztaságú konyhájába is. A fényképeket a színésznőről a világhírű fotográfus, Mario Testino készítette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.