Ráérzett a vetkőzés ízére?

Forró képek: Pucér mellek a parton - belejött a meztelenkedésbe Kelly Brook

Egyre többször dobja le ruháit mostanság a színésznő - úgy tűnik, Kelly Brook ráérzett a vetkőzés ízére. Ezúttal a tengerparton domborított.

Kelly Brook a tengerparton - semmi sem volt rajta! képgaléria

2010.10.19 06:29ma.hu

Kelly Brook egyre merészebb! A szépséges színésznő, aki szinte sosem hiányozhat a legszexisebbnek tartott sztárok listájáról, bármilyen szavazásról vagy olvasói listáról legyen is szó, az utóbbi időben nem egy fotósorozaton mutatta meg bájait.

További vadító fotók! - Kelly nem szégyellt semmit...

Ráadásul meztelenül. Kelly minden esetben ledobta melltartóját, sőt, a Playboy-nak teljesen pucéran pózolt, kihívó szerelésben.

A sikeres sztár természetesen nem aprópénzért vetkőzött a nyuszis magazinnak, egyesek szerint félmillió dollárba került a lapnak.

Humoros, és egyben vérforraló, pikáns képei után most egy tengerparti fotózást vállalt, ahol mindent kipakolt: hadd simogassa meztelen testét a lágyan omló homok és a hullámok...

Kelly-n ezúttal semmi sem volt egy gyöngy nyakbavalón kívül. Élvezzük a látványt!

Átlátszó hálóruhában Kelly Brook!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.