Szexi videót forgattak a Mikulás házában

Izzasztó képek: Karácsonyozzon a legszebb cicikkel!

Szemmel láthatóan nem fázott a három gyönyörű modell, miközben az Északi-sarkon a Mikulás háza előtt illegették magukat falatnyi fehérneműkben. A látványtól mi is felolvadtunk!

Szexi mikuláslányokat kaptunk karácsonyra: Rosie, Holly és India képgaléria

2010.12.20 10:29ma.hu
Fotó: Egotastic / Nuts

Bár bokáig ért a hó, láthatóan jól bírják a hideget a Télapó lányai, sőt, mintha mostanság kifejezetten enyhült volna az idő az Északi-sarkon, ezért Rosie Jones, Holly Peers és India Reynolds kénytelen volt az összes ruhájától megszabadulni, csak a falatnyi bugyikat hagyták magukon, és a cicibimbóvédő bigyó is lekerült valahogy a nagy hancúrozás közben.

Az így támadt nagy forróság közepette abba már bele sem merünk gondolni, hogy mit műveltek a lányok, miután a kamera leállt...

Nem fér el egymástól a sok dögös duda!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.