Izzasztó erotika az argentin modelltől

Vérforraló képek: Cinthia benyúlt a "jóba"

Füllesztő erotika sugárzik az argentin modell fotóiról, de ez teljesen rendben van ilyen idomokkal. Ezt a formás popót és a még formásabb ciciket bűn lenne takargatni!

Harapnivaló popók óriási cicikkel: Cinthia Fernandez hibátlan! képgaléria

2010.12.08 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic

Az argentin Big Brotherben tűnt fel Cinthia Fernandez, de még hogy feltűnt! A falatnyi fenekéhez társuló hatalmas mellekkel egyszerűen mágnesként vonzza a szemet, és erre még rá is játszik. Olyan pózokba képes vágni magát, ha feltűnik a környéken egy fényképezőgép, hogy „szó megszakad, hang fennakad, lehellet megszegik”… - csak hogy egy kis szellemi csemegét is csempésszünk az érzéki örömök mellé.

Cinthia utazni is nagyon szeret, most a tengerparton érte a reggel, és öltözködés közben néha nyújtózik egyet, meg azt sem árt ellenőrizni, hogy minden alkatrésze megvan-e.

Persze mi látjuk, hogy nagyon is megvan, de meg ne zavarjuk eme ténykedésében, inkább gyönyörködjünk benne, amíg csak lehet!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.