Jelige: bombanő hálótársat keres

Vérforraló képek: Rosie Jones bimbói kiszúrják a szemet!

Rosie Jonesról nemrég még olyan forró képeket közöltünk, hogy őmagának is locsolnia kellett a melét, hogy lehűljön, most viszont mintha kissé magányos lenne...

Rosie Jones, a szexi álmodozó képgaléria

2010.11.29 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic / Nuts - További cicik, ha a képre kattint!

A gyönyörű Rosie Jones igencsak belehúzott azóta, hogy mindössze két évvel ezelőtt végre nagykorúvá lett, és már semmi nem állhatott az útjába, hogy törvényesen mutogassa bájait.

És van is mit mutogatnia, mert ezek az idomok láttán nők ezrei sóhajtanának fel irigykedve, bárcsak ők is így néznének ki, a férfiak meg... Nos, ők valószínűleg egészen mást szeretnének, de ebbe ne menjünk bele.

Pedig ahogy írtuk, Rosie mindössze 20 éves, és kiskorúként kizárólag olyan fotók készültek róla, amikért még az unokáinak sem kell majd magyarázkodnia. Aztán hogy, hogy nem, az első toplessképei annyira jól sikerültek, hogy a modellvilág pillanatok alatt felkapta, azóta meg nem győzzük csodálni.

Hát még ha azt hozzávesszük, hogy Rosie nem éri be a puszta látvánnyal, no meg tisztában van a szépség múlandóságával, úgyhogy már készül a jövőre is: a modellkedés mellett pszichológia szakra jár, de saját bevallása szerint a média is vonzza.

Arra azért kíváncsiak lennénk, hogy a páciensei mennyire tudnak majd koncentrálni a szavaira, ha ilyen idomokkal néznek szembe a kanapén fekve...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.