Meztelen fotók a baba utáni állapotról

Intim cicis képek a neten - Jessica Alba sikítófrászt kap!

Szegény Jessica Alba! Az utóbbi időben nagyon nincs kibékülve a testével, most pedig napvilágra került néhány meztelen fotója, abból az időből, amikor kislánya született.

Kínos - Jessica Alba intim meztelen képei a neten! képgaléria

2010.11.05 12:20ma.hu - Fotó: egotastic.com

Jessica Alba pocakja, meztelen mellei alulnézetből, majd egy kép, ahol a melltartó mögött keményedő mellbimbóját mutatja - Néhány igen érdekes felvételt tett közzé az egotastic.com külföldi bulvárportál a színésznőről...

A fotók azután készültek, hogy több mint egy évvel ezelőtt Jessica életet adott első gyermekének, Honor Marie-nak.

Nézzen további erotikus fotókat Jessica Albáról!

Minden bizonnyal otthon kattogott a fényképezőgép, az egyelőre kérdés, hogy kerültek a képek a világhálóra. A csinos Jessicára egyáltalán nem jellemző az effajta kitárulkozás.

Különösen, hogy éppen a közelmúltban fejtette ki: nem tartja jó nőnek magát, sőt, olyan, akár egy átlagos, hétköznapi anyuka. Elégedtelen a testével, lógnak a mellei, narancsbőrös a feneke és széles a csípője - sorolta.

A 29 esztendős színésznő annak ellenére nem tetszik magának, hogy több alkalommal is a világ legszebb női közé választották.

Jessica Alba két évvel ezelőtt ment férjhez Cash Warren-hez, ő a kislánya édesapja. Valószínűleg az internetre került képek készítője is...

Áthajtott egy paparazzón Jessica Alba!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.