Cash Warren LiLo-val csalta párját?

Képek - Durva! Lindsay-vel smárolt Jessica Alba férje?

Néha egészen meglepő pletykák ütik fel a fejüket Hollywood-ban - Ám Lindsay Lohan múltját ismerve nem kizárt, hogy van bennük valami. A cserfes színésznőt állítólag Jessica Alba párjával látták csókolózni...

Csábos képeken Lindsay Lohan az orosz Elle-ben! képgaléria

2009.12.04 19:30ma.hu

Lindsay Lohan az éjszakai bulik királynője - Valószínűleg kevés night club van, ahol nem fordult meg az utóbbi években Hollywood-ban és környékén.

Az olykor kissé sokat iszogató színésznő nem egyszer keveredett kalandba hozzá hasonló hírességekkel, majd pedig egy kevésbé józan állapotában vesztére el is kottyantotta a dolgot valakinek.

Szerelmi háromszög? Cash, Jessica és Lindsay

Nem kizárt, hogy valóban lefeküdt Justin Timberlake-kel, miközben ő Jessica Biel-lel járt, nemrég pedig a Jennifer Aniston aktuális párjának hitt Gerard Butler karjaiban látták.

A napokban állítólag Cash Warren-nel bújt meg egy szórakozóhely sötétjében, aki Jessica Alba férje és közös kislányuk, Honor-Marie édesapja.

A Nine MSN értesülései szerint egy hollywood-i éjszakai klubban mulatott együtt a két sztár, és heves csókcsatába keveredtek egyik félhomályos sarokban. A szemtanú állítása szerint nem is nagyon zavartatták magukat...

Egyébként az is nemrég derült ki, hogy Lindsay Lohan lehetett a közel egy éve elhunyt Heath Ledger utolsó kedvese.

Egy biztos, a körülmények valahogy mindig úgy hozzák, hogy LiLo a figyelem középpontjába kerüljön...

Lindsay Lohan végre szakemberhez fordult...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.