Lohan asszisztense erején felül küzd

Drámai vallomás: "Minden nap próbálom menteni Lindsay életét!"

Jenni Muro, Lindsay Lohan asszisztense szerint a fiatal színésznőt nem sok tartja vissza attól, hogy véget vessen életének. A RadarOnline.com weboldal nyilvánosságra hozott egy telefonhívást, melyen Muro és Lindsay apja, Michael beszélgetnek.

Rossz állapotban: LiLo csúnyán lerészegedik egy bulin képgaléria

2009.11.14 14:00mellesleg

A RadarOnline.com weboldal nyilvánosságra hozott egy telefonhívást, melyen Jenni Muro, a sztár asszisztense és Lindsay Lohan apja, Michael beszélgetnek.

„Minden nap megpróbálom menteni a lánya életét” – idézi Muro-t az oldal. Azt mondja, fel akar mondani Lindsay-nek, mert nem tud tovább felelősséget vállalni iránta.

Lindsay a leszbikus ex-szel, Samanthával

"Mindent magam mögött hagytam Los Angelesben, a barátomat, a családomat, a kutyámat és még a lakásomat is, hogy segítsek Lindsay-n, hát nem érti?" - hallatszik a kétségbeesett Muro hangja a felvételen.

De vajon mi lehet az oka Lindsay szörnyű állapotának?

Az aggódó Muro szerint problémáinak egyedüli okozója Samantha Ronson, leszbikus szerelme. Muro a telefonban egészségtelennek írja le viszonyukat: "Sam teljesen tökreteszi, Lindsay függ tőle. Ezért hanyagolja el a családját és a munkáját is."

A kérdés csak az, vajon az édesapa aggódása őszinte-e? Nem lehet, hogy csak egy újabb médiafogásról van szó, amiből a színésznő környezete húz hasznot.

Hiszen az apa évek óta negatívan nyilatkozik lányáról: bár aggódását fejezi ki, rémhíreket is terjeszt. Nem is olyan régen azt állította, a lányának már csak egy éve van hátra.

Talán többet segítene a féltő családtag és az asszisztens, ha hallgatással támogatnák szerettüket...

Elvis sorsára juthat Lindsay?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.