Kiderült! Lohan fűzte ez elhunyt sztárt

Vad képek - Lindsay szerelme volt Heath Ledger a halálakor?

A közelmúltban több érdekességet is napvilágra hozott a botrányhős színésznő édesapja - Igaz, nem a legetikusabb módon. Ám tény, megdöbbentő részletek derülnek ki Lindsay Lohan-ről...

Vadító képeken pózolt Lindsay Lohan az orosz Elle-ben! képgaléria

2009.11.13 13:25ma.hu

Talán az lenne a meglepő, ha nem próbálkozott volna Heath Ledger-nél Lindsay Lohan.

A megkapó külsejű, cserfes hollywood-i sztár szinte minden jóképű színészt az ujja köré tud csavarni.

Egy pár voltak? Lindsay és Heath

Míg korábban az a hír járta, hogy a sztárikerpár egyik tagja, Ashley Olsen volt a fájdalmasan fiatalon elhunyt tehetség, Heath Ledger közelében, most kiderült: sokkal inkább Lindsay.

Mindezt a színésznő édesapja, Michael Lohan hintette el, aki a közelmúltban pénzzé tette lánya életének bizalmas epizódjait is.

Köztük egy Lindsay-ről szóló telefonbeszélgetést is, mely az akkor már külön élő apa és LiLo édesanyja, Dina között zajlott - tudta meg a RadarOnline.

LiLo mamája azért hozta elő a történetet, mert aggódott az akkoriban komolyan drogozó színésznő életéért.

A telefonbeszélgetésben többek közt is említi: tud-e arról Michael, hogy lányuk az elhunyt Ledger kedvese volt abban az időben, amikor a váratlan tragédia történt?

Tavaly év végén zajlott ez a beszélgetés, melyben említést tesznek Heath-ről, valamint arról: Lindsay titokban szervezett találkákat a színésszel. Ledger halála sokkolta a színésznőt...

Nos, ha a szoros kapcsolat még mende-monda is, egy valami biztosnak tűnik: a fiatal színésznő igen jó barátságban volt a ma már halott sztárral.

Valószínűleg nem kell sokat várni rá, hogy Lohan papa újabb részletekkel szolgáljon híres lánya titkairól...

Fegyverrel támadtak Lindsay Lohan-re!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.