Zülött, borzas fej és cicivillantás!

Kínos fotók: Mellbimbóját is kitette a tökrészeg Lindsay Lohan!

Egyre több kellemetlen fotó jelenik meg mostanság az újfent szőke bombázóként hódító Lindsay Lohanről - A cserfes sztár nem a legjózanabb állapotban járja az utcákat.

Lindsay Lohan tökrészegen mellbimbót villantott! képgaléria

2009.10.22 10:15ma.hu

Egy átmulatott éjszaka után kapták lencsevégre a színésznőt, aki - lévén hogy már nincs az a banánérlelő meleg - a laza mell-lóbálós top helyett most bundát is magára vett.

Itt még jól állt LiLón a ruha...

Ám a keblét így sem szerette volna túlságosan elrejteni a kíváncsi szemek elől.

Mélyen dekoltált felsőben jelent meg - ám ezúttal nemcsak arról bizonyosodhattak meg a jelenlevők, hogy nincs rajta melltartó, hanem farkasszemet is nézhettek Lindsay Lohan kitüremkedő mellbimbójával...

A LiLónál már megszokott alkoholizálást követően persze kevesen tudnának arra is odafigyelni, hogy minden tökéletesen álljon rajtuk.

A színésznő sem foglalkozott ilyesmivel - Nem úgy tűnik azonban, hogy a szőkeség bánja, ha ledér fotóival vannak tele a lapok.

Egy szexvideó minden bizonnyal földhöz vágná - nemrég állítólag egy ilyen tűnt el a lakásából, amikor kirabolták -, de egy kivillanó cici valószínűleg reklámfogásnak sem utolsó számára.

Elrontja a testvérét Lindsay?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.