Oldalról jó a belátás!

Szexi, de kissé ciki: Lindsay megint kipakolta a keblét

A csinos színésznőt mintha már figyelmeztették volna néhányszor, hogy előnyösebb lenne melltartót viselnie - Úgy tűnik, hiába.

Lindsay Lohan megint a melleit mutogatta... képgaléria

2009.09.03 12:20ma.hu

Lindsay Lohan imádja, ha oldalról szellőzik - a keble. A jelenleg ismét szőke fürtökkel hódító LiLo a lezser holmikat kedveli, amiért igazán nem szólhatjuk meg, főként nyáron.

A színésznő azonban előszeretettel hord olyasmit, amiben a mellette elhaladók remek betekintést nyerhetnek a mellére.

Ez még nem lenne gond, ám Lindsay az utóbbi időben nem egyszer kapott kritikát, amiért nem vesz fel melltartót: keblei ugyanis nem mutatnak túl előnyösen ezekben a lenge felsőkben...

A szexi látványt persze nem mindenki bánja, Lohan nagy örömére.

Ami a frizuráját illeti, úgy hírlik, az sem lesz sokáig szép, ha így folytatja: Lindsay állítólag szinte hetente változtatja hajkoronáját.

Nemcsak a színét, hanem formáját is variálja, ami igencsak rongálja a haj szerkezetét.

Fodrászai állítása szerint számtalanszor figyelmezették már a sztárt, hogy ha így halad, hamarosan betérhet a parókáshoz, mert kopaszodni fog.

Ám LiLóról eddig nem az derült ki, hogy örömmel megfogadja mások tanácsát...

Kétségbeesetten vágyik a figyelemre Lindsay?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.