A Playboy-nak vetkőzik LiLo!

Szexi fotók - Csillagászati összegért tolja le a bugyit Lindsay Lohan!

Több, mint 170 millió forintot fizet átszámítva a nyuszis magazin a cserfes színésznőnek, ha teljesen meztelenül pózol hasábjain - Lindsay Lohan állítólag rábólintott az ajánlatra.

Majdnem meztelenül: Lindsay Marilyn Monroe-ként képgaléria

2009.09.07 13:10ma.hu

Sosem volt az a pironkodós fajta Lindsay Lohan - Leszbikus viszonyát is szó nélkül vállalta a lemezlovas Samantha Ronson-nal.

Kebleit előszeretettel mutogatja lenge felsőiben, igaz, ilyenkor ügyel rá, hogy teljes képet mégse kapjon mindenki róluk. Úgy tűnik, ez igencsak borsos áron lehetséges.

Lindsay, amikor nem elég óvatos...

Nem túl józan állapotban azonban már nem egyszer villantott ki ezt-azt, főleg a szoknyája alól.

Most, úgy tűnik, "hivatalosan" is megtekinthetjük Lindsay testét.

A színésznő, aki mostanság talán kissé visszavett korábbi botrányos életmódjából, a hírek szerint igent mondott a Playboy ajánlatára.

Hosszú ideig tartott, hiszen természetesen nem ez az első alkalom, hogy a nyuszis magazin megpróbálta vetkőzésre bírni.

Egy ausztrál lap úgy tudja, először 500 ezer dollárt kínáltak LiLónak, azaz közel 100 millió forintot, de ő közölte, hogy ez kis összeg az aktfotókhoz.

A hírek szerint nem kevesebb, mint 900 ezer dollárért, azaz 173 millió forintért vállalta el végül a meztelenkedést...

Gyermeket akar Lindsay?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.