Hiába beszélnek a színésznőnek

Képek - Hajszálak mindenhol! Kopasz akar lenni Lindsay?

Az amerikai színésznő sosem volt az a szabálytartó típus - Ha az alkohol és a kábítószer nem jelentett számára gondot, vajon miért törődne a hajával?

Mindig változó: néhány Lindsay Lohan frizurái közül! képgaléria

2009.08.11 18:50ma.hu

Lindsay Lohan-t a kopaszság fenyegeti - A cserfes sztár gyors tempóban halad afelé, hogy szinte teljesen kihulljanak a tincsei!

A színésznő külsejére nyilvánvalóan kiül a lelkiállapota, hiszen LiLo mostanság gyorsabban váltogatja a frizuráját, mint az öltözékét...

LiLo mániákus fodrász-látogató...

Egy ismerőse szerint legutóbb 11 órát töltött fodrászánál, hogy újra szőkévé varázsolják.

Lindsay az elmúlt időszakban volt már vörös, barna és fekete is - ám úgy tűnik, mindegyik korszakán túlvan már.

Az állandó hajfestegetés azonban olyannyira megviseli a tincseit, hogy már fodrászai is aggodalmukat fejezték ki a színésznőnek, mi történik, ha hamarosan nem lesz mit befestetnie?

A színváltogatáson túl természetesen Lohan hajformája is sűrűn változik, ami szintén nem kis megterhelést jelent sörényének...

A fiatal sztárt nem érdekli a hajszobrászok véleménye - mesés összegeket hagy náluk, s ezzel általában el is hallgattatja őket.

Lindsay egy barátja szerint általában tudni lehet, merre járt a színésznő, hiszen hulló hajszálai jelzik az útját.

Lehet, hogy hamarosan a paróka-árusok szedik majd meg magukat a színésznőn...?

LiLo mellein is folyik majd a vér?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.