A sztár attól fél, mi volt a széfben...

Képek - Szexkazettát raboltak el Lindsay-től?

A minap jött a hír: kipakolták a színésznő otthonát - Lindsay Lohan nem volt otthon, amikor betörők rontottak be a házába. Úgy tűnik azonban, nemcsak azt vitték el, amiről eddig beszámoltak...

Hasonló buliban mulatott Lohan, mikor kirabolták? képgaléria

2009.08.27 11:50ma.hu

Ezúttal áldozat egy rendőrségi ügyben Lindsay Lohan - A fiatal sztárt kirabolták a napokban. A színésznő háza a hollywood-i dombokon áll.

LiLo menedzsere és édesanyja számolt be az esetről, amely a múlt hétvégén történt, mialatt Lindsay egy malibui partin mulatott.

A rablást reggel fél hét körül fedezte fel, ekkor riasztották a rendőrséget, de hogy maga Lindsay, vagy valaki más, az nem derült ki.

Mostanság nem mosolyoghat

Anyja és menedzsere elmondása szerint a széfet, ékszereket, cipőket és táskákat vittek el a betörők.

A Chicago Sun Times azonban úgy értesült, hogy az eltulajdonított széfben bizony olyasmi is lehetett, ami miatt LiLo sokkal inkább aggódhat.

Pikáns fotók és intim jeleneteit megörökítő kazetta például, vagy fontos dokumentumok és terhelő bizonyítékok, melyek miatt bizony szégyenkezhetne, ha nyilvánosságra kerülnének.

A betörésért egyébbként a színésznő apja, Michael Lohan a lánya néhány alkalmazottját okolja, mert elfelejtették bekapcsolni a riasztót. Így nem állhatott szinte semmi a betörők útjába.

Lindsay Lohan kétségbeesetten vágyik a figyelemre!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.