Meztelen cicikkel pózolt egy szál kendőben!

Képek! Most megnézheti Lindsay Lohan eddig legerotikusabb fotóit!

Értesülések szerint a Playboy felkérte Lindsay Lohant, hogy vetkőzzön le az újságban. A sztár egyelőre nem adott választ, viszont ha rábólint az ajánlatra, akkor az egyik legjobban fizetett Playboy-modell lehet.

Lindsay Lohan meztelen képei a New York Magazin-ban! képgaléria

2009.09.04 14:20ma.hu
Fotó: Egotastic

Lindsay Lohan a Playboyban. Bizony, van az a pénz, amiért a botrányhősnő tejesen megválik ruháitól.

Csak az a kérdés, hogy mennyiért. Internetes értesülések szerint 700 ezer és 900 ezer dollár között is kaphat Lindsay, tehát akár 170 millió forintnyi összeg is landolhat a bankszámláján, amivel az egyik legjobban fizetett Playboy-modellé lépne elő.

A színésznő korábban kérette magát, amikor a magazin vezetősége megkereste egy nem, túl szerény 500 ezer dolláros (96.5 millió forintos) ajánlattal, majd azt mondta:

- „Ja, meztelen sorozat? Akkor a válaszom: nem.”

Lohan egyelőre nem döntött az újabb, még arcátlanabb összegű megkeresésről, a Playboy közeli források pedig úgy tudják, ez lesz az utolsó ajánlat, amellyel megpróbálják megnyerni a színésznőt.

Amíg várunk a teljesen meztelen képekre, addig meg kell elégednünk ezekkel a képekkel, melyeken a színésznő Marilyn Monroe-ként pózol, és nagyon sok mindent megmutat a testéből…

Lindsay a fiúkat vagy a lányokat szereti?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.