Féktelenül él a botrányhősnő

Képek- Lindsay is könnyen Elvis sorsára juthat!

A botrányhősnő apja szerint Lindsay Lohan Elvis, Anna Nicole Smith és Heath Ledger útját járja. Attól tart, hogy lánya hamarosan elpusztítja magát.

Micsoda grimaszok - Lindsay Lohan megint részegen bulizott képgaléria

2009.10.31 09:30Kiskegyed

A botrányos életű Lindsay Lohan apja már többször hangot adott aggodalmának, lánya életvitele miatt. Nem is akárhogyan: egyre ízléstelenebb mondatok hagyják el a száját lányáról – a bulvársajtó legnagyobb örömére. Az, hogy rehabra kellene küldeni Lindsay-t, illetve, hogy lépten-nyomon ócsárolja barátnőjét, még a finomabb beszólások közé tartozik. Legutóbb ugyanis már azt találta nyilatkozni, hogy rosszéletű lánya egy éven belül meghal, ha nem kezelteti magát. Véleménye szerint azon az úton jár, mint Elvis, Anna Nicole Smith vagy Heath Ledger.

Nyilatkozatháború

Érthető tehát, hogy a színésznő múlt hónapban távoltartási végzést kért a „újdonsült médiasztár” papa ellen arra hivatkozva, hogy teljesen kiszámíthatatlan, és attól tart, hogy egy óvatlan pillanatban rá fog támadni.

Nemcsak Lindsay Lohannak akad nézeteltérése a férfival. Családja szerint ahelyett, hogy sütkérezik a média által nyújtott reflektorfényben, inkább Lindsay húga után fizetné a gyerektartást, amit az utóbbi fél évben valahogy elfelejtett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.