Megdöbbentő - szülője árulja el a színésznőt

Képek - Lindsay Lohan-t saját apja bocsátotta áruba!

Tombol a szőke színésznő - Nem véletlenül. Lindsay Lohan titkairól saját édesapja kiszivárogtatott néhány részletet a lányával folytatott, bizalmas beszélgetésekből...

Lindsay megint kilógatta a melleit... képgaléria

2009.11.10 16:30ma.hu

Magánbeszélgetéseik áruba bocsátása miatt akasztott le jelentős összeget Michael Lohan, a cserfes színésznő édesapja.

Lindsay Lohan-t érthetően padlóra küldte a tény, hogy saját szülője pénzt kért a közte és édesanyja, Dina közt elhangzott beszélgetés néhány részletének kiszivárogtatásáért - mesélte el a New York Post-nak egy bennfentes.

Michael Lohan nem is keveset, százezer dollárt akart zsebrevágni a felvételért. A RadarOnline-nak ajánlotta fel, az azonban nem ment bele a dologba.

Ekkor Lohan édesapja azt ajánlotta, készüljön vele interjú a felvételért cserébe. Kezdetben a papa azzal védekezett, hogy csupán a világ figyelmét szerette volna felhívni arra, Lindsay-nek gondjai vannak.

Ám egyre valószínűbb, hogy csak a saját érdekeit tartotta szem előtt...

A csinos színésznőről egyébként az utóbbi időben az a hír járja, hogy korábbi leszbikus kapcsolata után Samantha Ronson DJ-vel újra a férfiak iránt érdeklődik.

Sőt, együtt látták csókolózni egy bárban Gerard Butler-rel, akiről nem sokkal korábban még úgy lehetett tudni, hogy Jennifer Aniston-nal jár...

Fegyverrel támadtak Lindsay-re - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.