A botrányhősnő segítséget kért

Lindsay Lohan újra jó útra akar térni...

Lindsay Lohan végre jobb belátásra tért, és szakemberhez fordult, hogy megszabaduljon gyógyszerfüggőségétől, miután az apja számtalan alkalommal nyilvánosan kérlelte, hogy kezeltesse végre magát.

Vadító képeken pózolt Lindsay Lohan képgaléria

2009.12.01 15:31medipress.hu

A színésznőről úgy tudják, heti három alkalommal keres fel egy szakembert. "Heti két, néha három alkalommal jár tanácsadásra. Nem egy programról van szó, nem is drogtanácsadóról vagy rendőri felügyeletről. Bizalmas beszélgetéseket folytat terapeutájával.” – idézte a Contactmusic egy bennfentes nyilatkozatát, melyet a Life and Style-nak adott.

A forrás azt is hozzátette: „Mindenki tudja, és ő is tisztában van azzal, hogy ez egy hatalmas mérföldkő számára: elindult, megnyílt valakinek, igyekszik rájönni, mi is történt és miként lehetne helyrehozni. Az első és legfontosabb a diagnózis.”

Michael Lohan kétségbeesésében még a lányával folytatott, szalagra rögzített telefonbeszélgetéseiket is képes volt kiszivárogtatni, hogy rehabilitációra késztesse Lindsay-t.

Lindsay teljesen padlón van!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.