Kár volt ebben utcára menni...

Csokival megszórt zsebes mellek - kinevettette magát Jessica Alba

Sajnos, bármilyen csinos is a barna színésznő, az ízlés dolgában aligha kaphat elismerést - Jessica Alba időnként a legmegdöbbentőbb kreációkban képes megjelenni az utcán...

Jessica Alba meghökkentő szerelésben nevettette ki magát! képgaléria

2010.06.15 11:30ma.hu

Azért ennyire nem akarhatta a kebleire irányítani a figyelmet Jessica Alba - A csinos színésznő meglehetősen furcsa szerelésben vágódott ki az utcára a minap.

Ez sem aratott osztatlan sikert...

Jobban tette volna, ha a karján vitt kabátot inkább magán hagyja.

A sárga-fekete blúz, amelyben Jessica mellei kockás zsebeknek néznek ki, a felső része pedig úgy fest, mintha csokireszelékkel szórták volna meg, minden volt, csak nem szép és előnyös.

Ráadásul a sztár ebben a ruhában állított be Jimmy Kimmel talkshow-jába is. Jessica Alba esete jó példa arra, hogy a tehetség és a szépség nem mindig jár együtt a jó ízléssel...

A színésznő olykor szakadt nadrágban jár, és olyan fotók is születtek már róla, amelyen lecsúszott alsójából kilátszik a feneke. Valamint a rajta levő tetoválás...

Akkor sem alakított a legjobbat, amikor egy rikító piros ruhában jelent meg a Campari rendezvényén Milánóban. Előnytelen külsejével Jessica nagyon elütött a reklámfilmben látható, izgató és szexi önmagától.

Örökbefogadna Jessica Alba!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.