Végre bevállalt egy extrém jelenetet!

Pikáns fotók: Jessica Albát pucéran fenekelik, és élvezi!

Bár a kisgyermekes színésznő korábban nemigen vállalt olyan jelenetet, melyben ennyire kitárulkozik, most aztán pisloghatnak a rajongói!

Pikáns - Jessica Albát pucéran elfenekelték! képgaléria

2009.11.09 15:30ma.hu

A színésznők egyike legcsinosabbika a dögös barna Jessica Alba, aki azonban mindeddig nem mutatta meg csupasz testrészeit a filmvásznon.

A formás sztár idomaira persze nagyon sokan kíváncsiak lennének, ők örülhetnek most annak a pikáns jelenetnek, melyben Jessica meztelen feneke bukkan elő, és jól el is náspágolják!

A 28 éves színésznő, aki ma Cash Warren felesége és a tündéri kis Honor Marie édesanyja, egy thrillerben mutatja meg magát.

A film jövőre kerül a mozikba, a Bennem lakozó gyilkos címmel. A történet Jim Thompson regényén alapul, mely John Curran forgatókönyvíró segítségével kerül a filmvásznora.

A sztori főhőse egy kisvárosi rendőr, akiről idővel kiderül, hogy megbízható külseje veszélyes gyilkost takar.

A filmet Michael Winterbottom rendezte. Jessica Alba Casey Affleck partnereként látható benne, aki nemcsak megszabadítja alsóneműjétől a csinos színésznőt, de el is fenekeli, a szemrevaló sztár nem élvezetére.

Hoppá - Prostit alakít Jessica Alba?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.