Szexis sztár a Kémkölykökben

Jessica Alba is benne lesz!

Alba a Kémkölykök 4-ben egy kémanyukát játszik majd, aki ugyan visszavonult, ám visszatér annak érdekében, hogy gyerekeiből is szuperügynököket faragjon és megtanítsa nekik a kémkedés minden csínját-bínját.

2010.08.26 17:45ma.hu
Kémkölykök

A film teljes címe Spy Kids 4: All The Time in the World lesz, és Jessica Albán kívül megjelenik benne a franchise szerelmeseinek a többi részből már ismerős Antonio Banderas, Carla Gugino, Alexa Vega és Daryl Sabara, azaz a két eredeti kémkölyök is.

Robert Rodriguez és Jessica Alba eddig két alkalommal dolgoztak együtt, a Sin City képregényfilmen és a Machete akcióban. Rodriguez teljesen elégedett lehet a bájos színésznő eddigi teljesítményével, ugyanis megfűzte, hogy vállaljon szerepet a Kémkölykök 3D-s negyedik részében is.

A Hollywood Reporter értesülései szerint a filmben Alba karaktere egy csecsemő édesanyja és két tinédzser korú mostohagyereket is nevel – vélhetően ők indulnak majd bevetésre a rebootolt folytatásban.

A fiatalok kiképzésében minden bizonnyal részt vesz a két korábbi kémkölyök is (az őket megformáló színészekre így csak mellékszereplői feladatok várnak, akárcsak a "régi kémszülőkre", Banderasra és Guginóra).

Ennél több egyelőre nem szivárgott ki a cselekményből (annyit lehet még tudni, hogy a mű korábbi munkacíme Spy Kids 4: Armageddon volt).

A forgatás a hírek szerint szeptemberben kezdődik Austinban. A Kémkölykök 4-et már 2011-ben bemutatják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.