Irina Shayk takar is meg nem is

Vérforraló fotók: Nézni lehet, de csak Ronaldo érintheti!

Mondhatnánk, hogy ő a zöld szemű szörnyeteg, de ebből csak annyi lenne igaz, hogy zöld a szeme és köze van a féltékenységhez - de inkább rá lehet féltékeny sok nő!

Íme, Ronaldo szuperszexi barátnője: Irina Shayk! képgaléria

2010.11.25 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic

Ez a gyönyörű 24 éves nő Oroszországban látta meg a napvilágot és karrierje is ott indult útnak, amikor 2004-ben megnyert egy helyi szupermodell-versenyt. Meglepő módon ezt követően csaknem három évig semmi nem történt, aztán rátalált a Sports Illustrated, ahol fürdőruha-kollekciókat mutatott be, azóta pedig le sem lehet róla vakarni a fotósokat.

Na, nem mintha annyira nagyon távol szeretnénk tőle tartani a fényképezőgépet, sőt! A szakmában legnagyobbnak számító nevek kapják őt lencsevégre, és Németországtól Görögországon át Svájcig kedvelt arca a divatmagazinoknak.

2007-ben az Intimissimi a reklámarcának választotta, 2009-ben és 2010-ben már a cég hivatalos nagyköveteként tartották őt számon, de 2007-ben a Lacoste és a LaPerla is kisajátította magának reklámarcként.

Felsorolni is hosszú lenne, hol jelent még meg Irina Shayk az elmúlt 3 évben és milyen díjakat zsebelt be, de a modell, akit egészen mellékesen a legszexibb modellek top 20-as listáján a 18. helyre soroltak be, tartogat még egy nagy durranást.

Az idomokra ugyanis fokozottan érvényes a „mindent a szemnek, semmit a kéznek” tilalom: a hölgyet ugyanis az idei évtől kizárólag Cristiano Ronaldo érintheti!

Egyszerre vetkőzött Ronaldo és a barátnője

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.