Egy kicsike csipke meg egy csipetnyi selyem...

Vérforraló képek: Rhian Sudgen a megtestesült erotika!

Na, aki ezekre a képekre nem indul be, az már tényleg fából van! Még szerencse, hogy Rhian Sudgen pályát módosított, a számítógépek közt vétek lett volna veszni hagyni szépségét!

Nézze meg Rhian Sudgen szupererotikus képeit! képgaléria

2010.10.22 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic

Rhian Sudgen eredetileg hálózati rendszergazdaként dolgozott egy londoni távközlési cégnél, aztán a világ férfitársadalmának nagy örömére jelentkezett egy modellügynökségnél.

20 éves volt, amikor első alkalommal - 2006-ban - megjelent a híres V Magazinban, majd ezt több újabb is követte. Közben persze más újságok is felkérték fotózásra, amikre ő nem mondott nemet, így csillaga villámgyorsan ívelt felfelé.

Sudgen ahol csak megjelenik, mindenütt autogramokat kérnek tőle, ami nem csoda, valóban feltűnő jelenség. Egy baj van csak vele: a szíve már foglalt, úgyhogy uraim: mindent a szemnek…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.