Két testvér, négy pucér kebel

Vérforraló fotók: Ilyen kerek, kívánatos popókat is rég láttunk!

Két igazán szemrevaló szépség, és ráadásul testvérek! Camila és Marianna Davalos nemcsak hasonlóan izgató formákkal rendelkeznek, de mindketten pózolnak is...

Camila és Mariana Davalos - rég láttunk ilyen kerek popsikat! képgaléria

2010.09.16 11:29ma.hu

Egyikük a sötétet, másikuk inkább a világos színű fehérneműket kedveli, abban azonban egyáltalán nem különböznek, hogy egyformán dögösen áll rajtuk az a melltartó és bugyi!

További dögös fehérneműs képek! - A két gyönyörű testvér

Camila Davalos és Mariana Davalos megszólalás után is hasonlítanak egymásra, ugyanis ikrek - mindketten modellkedésre adták a fejüket, és szép sikereket is ér el együtt a két csinos, kolumbiai leányzó.

A 22 esztendős latin szépségek, bár az amerikai Kentucky-ban születtek, szinte egész életüket a kolumbiai Medellinben élték. Innen léptek a kifutók világába, és váltak a legsikeresebb modellek egyikévé.

A Besame Lingerie arcaiként futottak be igazán, azóta pedig valósággal kapkodnak értük a fehérneműgyártók...

Nos, ezeket a kerek, nőies formákat elnézve ezen nincs is mit csodálkozni - Camilán és Marianán minden úgy áll, mintha ráöntötték volna!

Nem semmi: a hercegnő pucér fenekét mutogatja, és büszke rá!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.