Természetben törleszthette a ciciműtét árát

Vérforraló képek: szinte letépi a ruháját!

Annyira vad, annyira forró, hogy szinte tényleg azt várja az ember, mikor tépi már szét azt a vékonyka kis kombinét... Minka Kellytől nincsenek biztonságban a férfiak!

Nézze meg Minka Kelly csábítóan szexi képeit! képgaléria

2010.10.12 19:29ma.hu

A 30 éves modell nem másnak, mint az aerosmith-es Rick Dufay gitárosnak az egyszem lánya, igaz, Maureen Kelly, az édesanya egyedül volt kénytelen felnevelni a kis Minkát. Csak 17 éves korában sikerült felvennie apjával a kapcsolatot, de a karrier útján nem ez indította el. Minka Kellyre két évvel később, túl a középiskolás éveken, 19 éves korában figyelt fel a Playboy.

A tesztfotók készítésének idején egy plasztikai sebész munkát ajánlott neki recepciósként azzal a feltétellel, hogy a ledolgozott órákért cserébe nagyobb mellet csinál neki. Később Minka meggondolta magát és ezért kirúgták, de egy évnyi tanulás után asszisztensként térhetett vissza a sebész mellé.

Fotó: Egotastic

Miközben segédtechnikusként dolgozott, négy éven keresztül járt meghallgatásokra színészként, végül apró epizódszerepekben tűnt fel a képernyőn. De nemcsak könnyed limonádékban szerepelt, aktívan kampányolt például a rendszeres mellrákszűrés népszerűsítéséért is.

2010-ben az Esquire magazin a Legszexisebb nő címet adta neki, amit a képek alapján abszolút jogosan érdemelt ki!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.