Rosie mindent megmutatott

Vérforraló szülinapos képek: Pucér cicik a volánnál

Még csak húsz esztendős a gyönyörű, formás brit modell - A sikeres Rosie Jones különleges - természetesen meztelen - képekkel ünnepelte meg a születésnapját...

Rosie Jones meztelenül a volán mögött! képgaléria

2010.07.22 19:30ma.hu

Kerti medencénél és volánnál fotózkodott az éppen kerek évszámot ülő Rosie Jones - A húsz esztendőssé lett, dögös angol modell tizennyolc éves kora van a szakmában, és már kezdetben sem volt szégyenlős.

A barna szépség nem sokat teketóriázott, alighogy elérte nagykorúságát, a fényképezőgép kamerája mögé állt.

Pályafutását több honfitársnőjéhez hasonlóan a The Sun híres harmadik oldalán kezdte.

Ma az egyik legismertebb, és - köszönhetően bájos vonásainak és figyelemreméltó idomainak - legnépszerűbb a nemrég feltűnt brit modellek között.

Rosie Jones-nak jelenleg jól fizet a modell szakma, ám a csinos fiatal lány a jövőre is gondol: pszichológia szakon tanul, de érdekli a média világa és színházi tanulmányokkal is foglalkozik.

Címlaplány lett a melltartó nélküli focistaszeretőből!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.