Daisy Lowe nem zenél, csak vetkőzik..

Vérforraló képek: Megmutatta pucér bájait Gwen Stefani mostohalánya!

A nevéről talán kevesen, édesapjáról azonban annál többen ismerhetik ezt a szemrevaló barna lányt - Daisy Lowe papája nem más, mint Gavin Rossdale, Gwen Stefani férje.

Szexi: Daisy Lowe felfedte bájait a félhomályban! képgaléria

2010.06.08 19:30ma.hu

Bár Gavin Rossdale és jelenlegi párja, Gwen Stefani is sikeres a zenei pályán, a papa idősebbik, korábbi kapcsolatából született lánya, Daisy Lowe nem ugyanezt az irányt célozta meg.

A 21 éves, dögös barna teremtés ellenben imád pózolni. Csupán két esztendős volt, amikor modellkedni kezdett, profi módon mozog a kamerák előtt.

Tizenkét- és tizennégy évesen már fotósorozatok jelentek meg róla.

Most újabb fotósorozattal kedveskedett rajongóinak, amelyen egy félhomályos dolgozószobában fedi fel kendőzetlenül bájait...

Az Esquire magazin számára készült képeket valószínűleg csak egy valaki nem fogja túlzottan díjazni, az pedig Gwen Stefani, akinek nem túl vidám a viszonya férje korábbi kapcsolatából született gyermekével...

Daisy édesanyja egyébként Pearl Lowe, aki azelőtt énekesnő és szövegíró volt, ma designer-ként keresi a kenyerét.

Ciara pucér pasikkal és kutyával hetyeg

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.