Daniela mindent megmutatott

Vérforraló képek - Rallypályán terpesztett a szlovén szépség pucéran

Gyönyörű, göndör hajú szlovén lány igézte meg az egyik külföldi bulvároldal készítőit - Daniela Berlincanka nyuszis magazinba készült képei több mint izgatóak!

Daniela mindent megmutat a szlovén Playboyban! képgaléria

2010.10.07 06:29ma.hu

Vadító, meztelen szépség és vadonatúj, gyönyörű sportautó - mi kell még?

A férfiak számára egyaránt csábító két dolog ötvözése lebeghetett a nyuszis magazin szlovén fotósának szeme előtt, amikor egy gyors sportjárgányt társított a nem akármilyen formákkal megáldott modell mellé.

További erotikus képek - Daniela alaposan felfűti a hangulatot

Daniela Berlincanka izgató fotói még az áprilisi Playboy számára készültek Szlovéniában, a gyönyörű, göndör fürtű hölgyemény merész fotóit azonban most tette közzé az egotastic.com bulvár weboldal.

Daniela nem szégyenlősködött, anyaszült meztelenül, vagy csupán egy harisnyát viselve állt a kamerák elé.

Pózolt az autó kényelmes ülésén, de széles terpeszben az úttestre fekve, majd zászlót lobogtatva is.

Egy biztos, ha valóban beállna ebben a szerelésben versenyindítónak, minden bizonnyal tömeges ütközés lenne a dolog vége.

Mindent ledobott a szőke pókerkirálynő!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.