Tűzforró képek vizes hűtéssel: erotika felsőfokon

Habos csajok, szexi dudák: így kell motort mosni!

Lucy Pinder alaposan felkorbácsolja a vágyakat, ha végignézzük a motormosóban forgatott klipet. A szexi modell barátnőivel végül nemcsak a gépeket sikálja...

Szexis motormosó bikinis lányokkal képgaléria

2010.09.23 19:29

A 27 éves Lucy Pinder hosszú modellmúltja ellenére mindössze 3,5 éve bólintott rá először az amerikai Nuts magazin felkérésére, hogy vállaljon toplesst is. Egészen addig kizárólag fehérneműig volt hajlandó vetkőzni, de micsoda szerencse, hogy a magazin megtörte az ellenállását, mert Lucy azóta már számos topless-sorozattal örvendeztette meg rajongóit.

A legújabb zenés klipjében néhány hasonló adottságú barátnőjével egy motormosóba térnek be, hogy letisztítsák a járgányokat, de az első képekből nyilvánvaló, hogy itt egyéb pajzán játékokra is lehet számítani, amikor a munkának a formaruhától megszabadulva, bikiniben látnak neki.

Kár is a szóért, beszéljenek a képek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.