Bikinire vetkőzött a szexis színésznő

Pikáns: Liz Hurley nekivetkőzött

Bár már betöltötte a 45-öt, még mindig elképesztően vonzó külsővel dicsekedhet Elisabeth Hurley, és ahogy elnézzük, dicsekszik is. Mi meg örülünk neki.

Micsoda bikini! Vagy inkább Liz Hurley? képgaléria

2010.08.10 19:29

Elisabeth Hurley a 90-es években előbb lett ismert Hugh Grant barátnőjeként, mint a saját színészi képességei alapján, de miután berobbant a sztárvilágba, karrierje a mai napig is töretlenül ível felfele.

1987-ben játszotta első filmszerepét, 1995-re befutott modell volt, az utolsó évtizedben pedig nem túl sikeres valóságshow-műsorvezetőként működött a szigetországban. Modellként azonban mindvégig megőrizte vonzó külsejét.

Fotó: Superficial

Amikor 2002-ben megismerkedett Arun Nayar-ral, az indiai gazdag örökössel, sokan azt gondolták, csak futó kapcsolat lesz, de 5 év együttjárás után 2007-ben házasságot kötöttek és máig harmonikus kapcsolatban élnek együtt.

Ezt a mellékelt képek is bizonyítják, Liz a közös luxusjachton piheni ki férjével az évközbeni fáradalmakat, mi pedig csak örülhetünk neki, hogy csupán egy ízléses bikini takarja bájait!

Liz Hurley vodkával diétázik

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.