Exkluzív válogatás az új nyuszilányokról

Nedves, szexi fotók a Playmatekről!

A Playmate válogatás során a lányokat a kemény munka mellett néha kényeztetni is kell, így aztán egy vizes délután keretében lubickolhattak, minden jóban.

Nézze csak: nedvesek és izgatóak az új playmate-ek! képgaléria

2010.08.11 18:29Playboy

A relaxációs délutánnak a Mogyoródi Aquaréna adott otthont, ahol a lányokat lencsevégre kaphatta bárki, de mi a legprofibb fotókkal kényeztetjük az olvasókat.

A délutáni relaxáló masszíroztatás, szaunázás és pihenés természetesen éjszakáig elhúzódott, melyet sem a stábtagok, sem a lányok nem bántak, hiszen az itteni fotózkodást nem tekintették munkának.

A hölgyek nem csak a kameráknak, hanem az érdeklődő vendégek tekintetének is pózoltak, tovább hevítve az egyébként is forró nyári napot…

Fotó: Playboy

Az alábbiakban látható képek a Playboyban nem lesznek elérhetőek, így az olvasók egy teljesen exkluzív anyagot láthatnak most tőlünk.

Amennyiben az általunk közölt képek nem elégítenek ki minden kíváncsiságot, úgy a Playmate hivatalos oldalán még több információt és képet lehet megtekinteni a délutáni és esti lubickolásról a lányokkal, akik a medencékben lévő víz hőfokát minimum 5 Celsius fokkal megemelték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.