Dögös csajok a palettán

Képek: Gyönyörű és kívánatos - Hope lett az év playmate-je!

Dögös, loknis barna lány nyerte idén az év playmate-je elismerést a nyuszis magazin olvasóinak szavazatai alapján. A 25 éves Hope Dworaczyk kivételes bájait több alkalommal is megcsodálhatták.

Playboy-lányok - Ők voltak esélyesek a Playmate-címre! képgaléria

2010.05.17 19:30ma.hu

A csinos, figyelemreméltó idomokkal megáldott Hope Dworaczyk vihette haza idén az Év Playmate-je díjat, melyet a Playboy atyja, Hugh Hefner adott át a barna szépségnek.

Az amerikai modell 2009 áprilisában elnyerte a hónap playmate-je címet. Hope-ot olyan nagynevű cégek foglalkoztatják, mint a Balenciaga, a Xoxo, a Miss Sixty.

A dögös barna lányra először a 2000-es Miss Teen Texas szépségversenyen figyeltek fel. Hope Dworaczyk szerepel egyébként a Playboy legújabb számában, méghozzá igazi újításként háromdimenziós fotókon.

Hope mellett az esélyesek között volt ugyanakkor Miss Január, azaz Dasha Astafieva és Candice Cassidy is, aki nyuszis magazin júniusi címlaplánya volt.

Hogy mindegyik szépségre vethessünk azonban egy pillantást, íme a kínálat.

Valójában mindegyik lány elnyerhette volna a címet, hiszen mindegyik a maga módján gyönyörű és kívánatos - de persze ízlések és pofonok...

Három dimenzióban Hope Dworaczyk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.