Kelendő Playboy-cicák

Magyar lányra (is) izgulnak a román spermabankokban?

A bukaresti Panait Sarbu kórházban található spermabankban a Playboy-cicák a legkelendőbbek.

2010.02.10 20:30manna.ro/libertatea.ro

Erre lehet következtetni a magazinok elhasználtságából, de az adományozók között elvégzett felmérésből is. Ahhoz, hogy egy szobába kerülhess a folyóiratban szereplő gyönyörű lányokkal, 18 és 40 év közötti kell, hogy legyél, és kellemes megjelenésű.

Vigyázat, kövéreket és törpéket nem fogadnak! Ha megfelelsz a standardoknak, akkor nem marad más dolgod, mint hogy nekiláss. Kapsz egy köpenyt és egy kis tartályt, majd bezárkózol a magánszobába, ahol belelapozhatsz a folyóiratokba.

Nem tudtam ellenállni, amikor megláttam Andreea Manteát. Felizgultam, amint megérintettem. Vele nem volt sok időre szükségem, pár perc alatt végeztem” – nyilatkozta egy fiatal spermadonor. A sperma ellenében a donorokon ingyenes vizsgálatokat végeznek.

A Libertatea szóba állt több donorral, és segítségükkel összeállították a romániai toplistát:

1. Andreea Mantea
2. Nicoleta Luciu
3. Ileana Lazariuc
4. Ana Maria Ferentz
5. Gina Pistol

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.