Képekben a szexi Kate Beckinsale!

Falatnyi fekete bikini: nincs mit takargatni!

Mexikóban nyaralt Kate Beckinsale férje és lánya, amikor a híres színésznő csatlakozott hozzájuk a hétvégére. A falatnyi fekete bikini bebizonyította, Kate-nek nincs mit takargatnia!

Kate Beckinsale Mexikóban, bikiniben képgaléria

2010.09.06 20:15

Kate Beckinsale a hétvégén csatlakozott férjéhez, Len Wisemanhoz és lányához, Lily Sheenhez, akik épp mexikói nyaralásukat töltik. Kate egy fekete bikinit viselt, az arcát pedig egy nagy kalappal védte a nap sugaraitól a láthatóan kellemes pihenés közben.

A képek tanúsága szerint nemcsak lustálkodásra futotta az időből, de a 37 éves színésznő újra gyermekké változott és önfeledten gyártotta a homokvár-bástyákat.

További szexis képek a színésznőről! Fotó: Popsugar

A világhírű színésznőnek sosem volt ismeretlen a hírnév, színész szülein keresztül már gyermekkorában megtanulta, mit jelent népszerűnek lenni. Édesapja a brit televízióban szerepelt gyakran, édesanyja pedig színpadon lépett fel.

Kate szintén televíziós filmekben alakította első szerepeit, de tehetsége révén lehetőséget kapott a valódi filmes világban: első komolyabb feladata 1993-ban a Sok hűhó semmiért-ben Hero karakterének megformálása volt.

Noha onnan kezdve szinte évente jelentek meg újabb és újabb filmjei, az igazi áttörést mégis csak 2001-ben hozta el számára a Pearl Harbor - Égi háború című film főszerepe, amelyért az MTV Movie díjátadón a legjobb női főszereplő címre is jelölték. Három évvel később szintén jelentős sikert ért el az Aviator című Martin Scorsese-filmben, ahol Ava Gardnert kellett megformálnia.

Kate Beckinsale a szexre esküszik

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.