Különös tetkóval forgat az énekesnő

Szexi képek - Rihanna pisztolyt hord a combján!

Már megszokhattuk, hogy a fiatal énekesnő nem akármilyen testdíszekkel rendelkezik, a pisztolyok viszont lassan átveszik az uralmat rajta.

Hawaii vakáció - Rihanna pisztolyt visel a combján! képgaléria

2010.09.10 09:29ma.hu

Korábban is viselt már a bőrén pisztolyt Rihanna, a vállánál. A csinos barbados-i sztár nyakának környékét kis csillagok díszítik, és teste más pontjain is találhatók tetoválások.

Újabban azonban egy hatalmas pisztoly került a jobb combjára. A sztárt Hawaii-n, Honolulun kapták lencsevégre bikiniben.

Rihanna szerencsére csak eltávolítható tetkót rakatott magára, azt is egy filmforgatás kedvéért.

Az állítólag lemosható dísz egyébként a dalos pacsirta tizenharmadik tetoválása.

A jelenleg égővörös frizurát viselő Rihanna igent mondott egy filmszerepre, amely katonákról szóló sci-fi. A lábát díszítő óriási revolver vízálló anyagból készült, ezért nem kell örökre viselnie.

Ám ismerve az énekesnő szeszélyeit, lehetséges, hogy a közeljövőben valódi tetoválásként kerül rá egy ugyanilyen minta.

Hallgasd meg Rihanna újdonságát!

Rihanna barátaival pihent Hawaii-on - Fotó: justjared.com

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.